پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز یکشنبه ، 1404/01/31

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

....

مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: با توجه به استقبال عمومی مردم استان به نان سفید تر متاسفانه مشاهده می‌شود که نانوایی های سنگک تمایل به استفاده از آردهای روشن دارند.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر امیر پیکر افزود: ویژگی های اختصاصی انواع آرد گندم مطابق استاندارد ملی ایران (شماره ۱۰۳) مشخص شده و بر اساس آن انواع آرد مصرفی از قبیل آرد نول، ستاره، بربری، تافتون، سنگک و... مشخص شده است. بر اساس استانداردهای فوق وضعیت استفاده از هر نوع آرد جهت تهیه نان موردنظر تقریباً مشخص شده است.

وی اذعان داشت: بر این اساس مثلاً وجود آرد های بربری، تافتون و لواش در نانوایی های سنگک قابل پذیرش نمی باشد. باید به این موضوع اشاره کرد که قطعاً قیمت تمام شده آرد های روشن یا سفید بیشتر از آرد تیره می‌باشد.

وی اضافه کرد: به نوعی می توان گفت تقاضای مردم و ذائقه آنها باعث شده که نانوایی های سنگک اقدام به جایگزینی آرد روشن به جای آرد سنگک کنند.

دکتر پیکر خاطر نشان کرد: ذکر این نکته الزامی است که آرد های تیره تر یا آرد مخصوص سنگک به دلیل داشتن سبوس بیشتر، ارزش غذایی بیشتری داشته و نسبت به نان های سنتی دیگر ارجحیت دارد.